Vier Internationale Vrouwendag samen met Disney+

Vier Internationale Vrouwendag samen met Disney+

Internationale Vrouwendag vieren op 8 maart? Dat doe je natuurlijk met Disney+. Dus sluit de gordijnen en doe de kaarsjes aan. Geef jouw vrouw, vriendin, mama of bomma de beste plaats op de zetel én geniet van het onderstaande aanbod. Natuurlijk met jouw Disney Plus België abonnement. Want dames zijn gewoon té leuk om niet in het zonnetje te zetten. Disney+ weet precies hoe je dat moet doen.

Ben je nog geen lid maar wil je er 8 maart wel iets speciaals van maken? Abonneer je dan vandaag nog. Want naast het aanbod van Disney Plus, geniet je ook van andere series, films en documentaires. Bijvoorbeeld op Star, National Geographic of Marvel. Laat haar kiezen uit het aanbod films in de onderstaande lijst. Zoals Mulan, A Wrinkle in Time of Captain Marvel. Zo maak je van Internationale Vrouwendag écht iets bijzonders.

Hidden Figures

In deze biografische documentaire van National Geographic volg je het leven van Katherine, Dorothy en Mary. Deze donkere vrouwen zijn werkzaam bij NASA. De 3 wiskundige wonders vechten zich een weg door de overwegend blanke mannencultuur binnen het space program.

Als de vrouwen de staff uiteindelijk weten te overtuigen van hun inzicht en talent, blijkt het drietal meer dan onmisbaar. Hidden Figures is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film is genomineerd voor 3 Oscars, de BAFTA Awards en de Golden Globes.

Vaiana

Met deze heerlijke animatie van Disney Plus maak je haar zeker blij. Vaiana vertelt het verhaal van Prinses Moana. Haar vader is het opperhoofd van een Maori stam. Moana en haar superheld Maui, reizen af naar een beroemd eiland. Echter worden ze tijdens hun reis geconfronteerd met het gevaar dat schuilgaat op en onder de zeespiegel.

Door samen te werken bereiken ze hun eindbestemming. Zowel halfgod Maui als Moana ontdekken op deze manier de ware betekenis van vriendschap. Auli’i Cravalho kruipt in de huid van Moana, terwijl Dwayne Johnson de stem van Maui op meesterlijke wijze vertolkt.

Brave

De roodharige Merida heeft maar één droom. Een succesvolle boogschutter worden. Haar koninklijke ouders hebben echter wat anders in gedachten. Als de impulsieve Merida het niet eens is met haar moeder, neemt ze een besluit met onomkeerbare gevolgen. Merida vecht met alles wat ze heeft om haar ouders niet in gevaar te brengen.

Ze worden geconfronteerd met de krachten der natuur, magische gebeurtenissen en een vloek. Is het te laat om het tij te keren? Brave is een animatie voor de hele familie. De stem van Merida wordt vertegenwoordigd door Kelly Macdonald. Billy Connolly kruipt in de huid van Fergus.

Captain Marvel

Wil je op Internationale Vrouwendag genieten van sciencefiction en actie? Dan kijken jullie samen naar Captain Marvel. Een geweldig productie uit de stallen van Marvel Cinematic Universe. Je gaat terug in de tijd naar de jaren ‘90. Je ziet hoe Carol Danvers een superheld wordt en zich inzet om een oorlog tussen de aarde en het universum te doven.

Danvers gaat de strijd aan met buitenaardse rassen, tot ze uiteindelijk weer terugkeert op aarde. Captain Marvel zit vol met futuristische beelden die al op je netvlies staan gebrand. De hoofdrol wordt als superheld fantastisch vertolkt door niemand minder dan Brie Larson.

Queen of Katwe

Dit waargebeurde verhaal zit vol met drama, maar is tegelijkertijd ook een levensles. Queen of Katwe vertelt het verhaal van Phiona. Een ambitieus meisje met een passie voor schaken. Omdat ze opgroeit in één van de armste sloppenwijken van Oeganda, lijkt succes niet aan haar besteed.

Toch is ze vastberaden om haar doel te bereiken. Ook al hebben haar ouders geen geld om haar een opleiding te geven. Maakt Phiona haar droom waar en wordt de Internationaal schaakkampioen? De hoofdrol is weggelegd voor Madina Nalwanga.

Mulan

De film Mulan van Disney Plus behoeft weinig introductie meer. Deze fantastische productie neemt je mee op reis naar China. Als de keizer zijn onderdanen oproept om één mannelijke familielid mee te laten vechten in de strijd tegen de Hunnen, staat Hua Mulan voor een lastige keuze.

Ze wil haar zieke vader sparen. Vastbesloten gaat ze zelf de strijd aan en neemt plaats tussen de mannelijke afgezanten in het Chinese leger. Mulan is strijdlustig, heeft het juiste inzicht maar komt ook voor flink wat uitdagingen te staan.

A Wrinkle in Time

Ook A Wrinkle in Time kijk je op Internationale Vrouwendag via jouw Disney Plus België abonnement. In deze fantasy film ben je getuige van de mysterieuze verdwijning van Alex Murry. Een wetenschapper die werkzaam is voor de overheid.

Hij was het grote brein aan een geheim project genaamd de Tesseract. Een uitvinding waarmee er gebruik kan worden gemaakt van de 5e dimensie. Als Alex op een dag zomaar verdwijnt, ondernemen zijn zoon, dochter en haar vriend actie. Een ongelooflijk avontuur staat op het punt van beginnen.

Nog meer samen genieten van Disney Plus?

Natuurlijk is Disney Plus België niet alleen op 8 maart the place to be. Elke dag geniet je van een enorm aanbod aan films, series en Originals. Van Disney+, maar natuurlijk ook van Star, Star Wars, Pixar, Marvel en National Geographic. Wekelijks worden er nieuwe releases toegevoegd. Zo maak je elke dag een beetje meer bijzonder.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven