Hoge beoordelingen voor The Mandalorian op IMDb en Rotten Tomatoes

We zijn slechts twee afleveringen van The Mandalorian onderweg, maar het is duidelijk wat de kijkers vinden van de eerste live-action Star Wars serie op Disney Plus. The Mandalorian mag rekenen op hogers cijfers, zowel op IMDb als Rotten Tomatoes.

Tot op heden beoordeelde 17.712 mensen de Disney Plus Original op IMDb, met een totaalscore van 9,2. Meer dan de helft van de kijkers (9.544) gaven The Mandalorian een 10 en 4.892 mensen vonden het een 9 waard. IMDb is met meer dan 83 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 250 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste filmwebsite van de wereld.

Rotten Tomatoes

Ook op Rotten Tomatoes krijgt The Mandalorian een positief onthaal. De ‘audience score’ staat op dit moment op 94%. Wanneer tenminste 60% van de gebruikers een film of serie een sterbeoordeling van 3,5 of hoger geeft, wordt een volle popcornemmer weergegeven om de status Fresh aan te geven. In totaal krijgt de Disney Plus Original 4,6 van de 5 sterren. 978 kijkers beoordeelde de serie.

Rotten Tomatoes, met meer dan 60 miljoen bezoekers per maand, komt op de tweede plaats in het rijtje van de grootste film beoordelingssites van de wereld.

Plot van The Mandalorian

The Mandalorian gaat over een solitaire krijger vertolkt door Pedro Pascal en speelt zich 5 jaar na Star Wars: Return of the Jedi af en voor The Fist Order. De serie volgt een eenzame huurmoordenaar in de buitenrand van het sterrenstelsel. Hij opereert in de schaduwen van de New Republic. De serie telt 8 afleveringen in totaal. Op 27 december komt de laatste aflevering van seizoen 1 online.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven