Het Mysterieuze Benedict Genootschap te zien vanaf 25 juni op Disney+

Disney+ trakteert je ook in juni weer op een heerlijke Original. De 8-delige serie Het Mysterieuze Benedict Genootschap gaat op 25 juni in première. En als je in het bezit bent van een Disney Plus België abonnement, dan zie jij hem natuurlijk exclusief en als eerste!

Wat je kunt verwachten van Disney+ Original Het Mysterieuze Benedict Genootschap?

Het verhaal van deze 8-delige serie is gebaseerd op de 4 gelijknamige boeken van Trenton Lee Stewart. Een Amerikaanse kinderboekenschrijver. De hoofdrol in deze serie is weggelegd voor Emmy Award winnaar Tony Hale. Hij vervult de rol van de ietwat aparte Mr. Benedict. Om de wereld te kunnen redden van The Emergency, neemt hij 4 talentvolle weeskinderen onder zijn hoede nadat zij een flinke studiebeurs hebben gewonnen.

Bekijk de officiële trailer van Het Mysterieuze Benedict Genootschap

Zowel Kate, Reynie, Constance en Sticky moeten als spionnen aan de slag binnen het L.I.V.E Institute. Ze moeten uitzoeken welke mysterieuze geheimen er schuilgaan achter The Emergency Crisis. Al snel stuit het viertal op een merkwaardigheid. Zeker wanneer De directeur van het instituut het brein is achter de crisis. Vastberaden vormen ze een plan.

Welke uitdagingen moet Het Mysterieuze Benedict Genootschap overwinnen?

Deze Disney Plus Original serie kent maar liefst 8 spannende afleveringen. Naast Tony Hale zijn er ook hoofdrollen weggelegd voor onder andere Ryan Hurst en Kristen Schaal. Ook Marta Essler, Seth Carr en Emmy De Oliveira schitteren in deze heerlijke Disney Plus serie.

De uitvoerend producent is Sonar Entertainment in samenwerking met 20th Television. Ook onder meer Matt Manfredi, Phil Hay en Deepak Nayar zijn verantwoordelijk voor de productie. Het Mysterieuze Benedict Genootschap bekijk je vanaf 25 juni exclusief via jouw Disney Plus België abonnement. Tot die tijd geniet je natuurlijk van de officiële trailer.

Disney Plus abonnement afsluiten?

Heb je nog geen Disney+ abonnement? Dan heb je nu een goede reden om deze zo snel mogelijk af te sluiten. Want naast Disney Originals zoals Het Mysterieuze Benedict Genootschap, kijk je naar nog veel meer geweldige series en films. Bijvoorbeeld van Marvel, Star of National Geographic. Ook releases van Star Wars en Pixar kun je volop streamen.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven