Disney+ kondigt Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles met Billie Eilish aan

Disney+ kondigt Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles met Billie Eilish aan

Ben je een fan van Billie Eilish? Houd 3 september dan vrij in jouw agenda. Dan gaat deze bijzondere Disney+ Original Special in première. Alle 16 nummers van Billie’s nieuwe release worden dan verfilmd.

Elk nummer van het album Happier than Ever komen in volgorde voorbij. De regie van het album, dat is geschreven door Billie en haar broer FINNEAS, is in handen van Robert Rodriguez en Patrick Osborne. Rodriguez kennen we van bekende producties als From Dusk Till Dawn, We Can Be Heroes en Sin City. Ook de gitarist Romero Lubambo maakt zijn opwachting.

De filmregisseur Patrick Osborne is onder meer bekend van de animatie short “Feast”. In deze categorie won hij in 2014 tevens een Academy én Emmy Award. Ook voor Disney heeft Osborne al eerder werk van zichzelf laten zien. Zoals de animaties “Bolt” en “Wreck-It Ralph”. Maar deze Billie Eilish release bevat nog meer spectaculaire beelden en opnames.

Eilish’s eerbetoon aan Los Angeles: een onvergetelijke reis van stad naar coulisse

Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles is tevens voorzien van animaties die het geheel nog indrukwekkender en uniek maken. Je wordt meegenomen op een reis door de stad waar Eilish is geboren. Ook zie je de mooiste decors en coulissen uit haar carrière. 

De productie van “Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles” ligt in handen van Interscope Films in samenwerking met Darkroom Productions, Aron Levine Productions en Nexus Studios. Kerry Asmussen vervult de rol van Live Concert Director. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven