Frozen II: opnieuw een prachtig meeslepend avontuur

Zusjes Elsa en Anna storten zich in een nieuw meeslepend avontuur. Frozen II heeft een fantastische verhaallijn met een onderliggende boodschap, geweldige animaties én een nieuwe hitsingle die minstens zo treffend is als Let It Go.

De actie gaat volop van start als prinses Elsa op mysterieuze wijze hoort dat het door haar zo geliefde Arendelle is gevaar is. Samen met Kristoff, Sven, Anna en Olaf gaat ze de uitdaging aan.

Het woud wordt bedreigd door een mysterieuze nevel waarbij ook de Northuldra’s, de oorspronkelijke bewoners van het bos worden bedreigt. Is dit de oude vloek waar haar vader al over vertelde? Er volgen gevechten tegen de krachten van de natuur waarbij de gevolgen van klimaatverandering als een rode draad door het verhaal blijven lopen.

Frozen II is vanaf de eerste minuut spannend, bevat meer dan voldoende emotie en gevoelige momenten. Zeker als Elsa de hitsingle Into the Unknown ten gehore brengt. In deze follow-up krijgen medespelers Olaf, Sven en Kristoff de aandacht die ze verdienen. Grappige, ontroerende en spannende momenten wisselen zich dan ook in rap tempo af.

Met de lancering van Frozen II lijkt het Disney wederom gelukt een nieuwe kaskraker neer te zetten. De animaties zijn weerzinwekkend goed. De film is visueel gezien een lust voor het oog. Frozen II is daarmee niet zomaar een kinderfilm, maar houdt ook menig volwassene aan de buis gekluisterd.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven