Explosieve anime Arcane deze week op Netflix

Explosieve anime “Arcane” deze week op Netflix
Netflix / TMDB

De video game adaptatie en anime Arcane zie je deze week op streamingdienst Netflix. Op 7 november kun je gelijk genieten van de eerste 3 afleveringen. Arcane staat bol van actie, prachtige animaties en een sterke verhaallijn. Misschien wel beter dan de verfilmingen!

Arcane tilt video game anime naar hoger niveau

Arcane is niet de eerste video game die wordt verfilmd. Eerder zagen we natuurlijk al Lara Croft in Tomb Raider en Resident Evil. De verfilmingen werden niet altijd even goed ontvangen door het publiek. Arcane zou daar wel eens verandering in kunnen brengen. 

Er ligt nog meer moois in het verschiet. Producenten hebben namelijk ook de komst van onder andere Devil May Cry en Assassins Creed bekendgemaakt. Daarmee lijken video game adaptaties een steeds meer voorname rol te gaan innemen binnen films en series.  

League of Legends mythologie

Arcane bevat in het totaal 9 afleveringen. De eerste 3 kun je vanaf 7 november direct zien op Netflix. De verhaallijn is ijzersterk. Ook de personages worden voldoende uitgediept. Zo kunnen kijkers zien hoe Vi en Jinx vijanden zijn geworden. 

Er wordt ingegaan op de geschiedenis, maar ook vooruitgeblikt naar de toekomst. Het is in ieder geval zeker dat de anime Arcane herkenbaar zal zijn voor gamers. Naast de vertrouwde League of Legends mythologie, zullen er ook verrassende elementen zijn om je op te verheugen. Ook nieuwe karakters zullen hun intrede doen in Arcane. 

Arcane betekent genieten van fantastische animaties en prachtige graphics. Vi wordt qua stem vertegenwoordigd door Hailee Steinfeld. Jinx krijgt de stem van actrice Ella Purnell. Arcane kun je vanaf 7 november exclusief streamen via Netflix.

Bron: Netflix 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven