Dramaserie Dopesick gaat op 12 november in première op Disney Plus

Dramaserie Dopesick gaat op 12 november in première op Disney Plus
The Walt Disney Company

Première alarm! Disney+ heeft onlangs bekend gemaakt dat Dopesick op 12 november exclusief te zien zal zijn via de streamingdienst. Dat geldt voor zowel België als Luxemburg. De serie omvat maar liefst 8 afleveringen. De langverwachte dramaserie heeft een ongekende cast. Met hoofdrollen voor onder andere Michael Keaton en Peter Sarsgaard. 

Dopesick in première op Disney+ Day 

Naast de bovenstaande namen wordt de cast van Dopesick ook compleet gemaakt door andere bekende namen. Zoals Michael Stuhlbarg, Rosario Dawson en Kaitlyn Dever. Keaton is samen met Danny Strong tevens verantwoordelijk voor de uitvoerende productie. Het verhaal van Dopesick is geïnspireerd op Beth Macy’s bestseller van de New York Times. 

In Dopesick staat de verslaving aan opioïden én de strijd tegen Amerika’s grootste drugs epidemie centraal. Veroorzaakt door slechts één bedrijf. De verslaving kent geen grenzen en dringt door in de diepste vezels van de samenleving. Dit betreft zelfs de DEA en de bestuurskamers van Big Pharma. De serie Dopesick werkt letterlijk en figuurlijk verslavend. 

In 8 afleveringen wordt je als kijker meegenomen in een wereld van helden, corrupte lafaards én de organisatie die verantwoordelijk is voor de grootste crisis uit de geschiedenis van Amerika. We hebben er lang naar uitgekeken, maar 12 november is het eindelijk zover. 

De ijzersterke sterrencast en producers van Dopesick staat garant voor een flinke dosis spanning

De dramaserie Dopesick is geschreven door Danny Strong. De Emmy Award winnaar kennen we ook al van producties als Game Change en Recount. De regie is in handen van Barry Levinson. Ook hij werd eerder al met een Oscar bekroond voor zijn werk. 

De uitvoerende productie is naast Keaton en Strong ook in handen van Warren Littlefield. Bekend van producties als Fargo en The Handmaid’s Tale. Met wie ga jij vanaf 12 november genieten van dramaserie Dopesick? Je ziet het allemaal op Disney Plus. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven