Disney+ onthult officiële trailer van Marvel’s Hawkeye

Disney+ onthult officiële trailer van Marvel's Hawkeye
©Marvel Studios 2021

Op woensdag 24 november 2021 gaat de Disney+ Original serie Hawkeye exclusief in première bij de streamingdienst in België. En hoewel dat nu nog ver weg klinkt, komt deze nieuwe release precies op tijd om in de stemming te komen voor kerst. De officiële trailer van deze langverwachte Disney Original serie bekijk je natuurlijk als eerste bij Streamlab. 

Hawkeye is een heerlijke kerst release voor de hele familie

Marvel Studios en Disney+ hebben de handen weer eens succesvol ineengeslagen. Dat heeft geresulteerd in een prachtige Original serie die je gewoonweg gezien moet hebben. Hawkeye speelt zich af in New York. Clint Barton heeft als voormalig Avenger natuurlijk wel voor hetere vuren gestaan.

De opdracht om kerst te vieren met zijn familie lijkt dan ook kinderlijk eenvoudig. Of toch niet? Onverwacht lijkt de weg naar huis toch bezaaid met obstakels. Wannabe superheld en boogschutter Kate Bishop staat aan Barton’s zijde.

Tegen hun zin in maar met één doel voor ogen, moeten Kate en Clint samenwerken om Clint’s missie te kunnen volbrengen. Kerst vieren samen met zijn dierbaren en familie. Kate’s ambitie voor het worden van een superheld én haar boogschutter skills helpen het duo.

Tot op het moment dat er een oude bekende opdoemt uit het verleden van Clint Barton. Moet hij zijn missie afbreken en kerst alleen vieren? Of worden de problemen alsmaar groter?

De officiële trailer van Disney’s Hawkeye zie je als eerst bij Streamlab

Hawkeye van Disney+ en Marvel is geregisseerd door het tweetal Bert en Bertie. De cast van de Original Serie bestaat uit Hailee Steinfeld (Kate Bishop) en Jeremy Renner (Clint Barton).

Daarnaast zijn er ook rollen weggelegd voor onder andere Alaqua Cox, Zahn McClarnon en vera Farmiga. Met de exclusieve release op 24 november, komt Disney’s Hawkeye precies op tijd voor de feestmaand. Een perfecte missie voor jou én jouw familie. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven