Disney Gallery: The Mandalorian seizoen 2 op 25 augustus exclusief in Première

Disney Gallery: The Mandalorian seizoen 2 op 25 augustus exclusief in Première

In deze Disney Gallery special zie je alles wat je moet weten over de terugkeer van Luke Skywalker in de finale van seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian.

De jonge Luke Skywalker die zijn opwachting maakte in de slotfinale van seizoen 2 Star Wars: The Mandalorian was opzienbarend. De show werd dan ook openhartig ontvangen en kon vooral de goedkeuring van de échte fans wegdragen. 

De herkenning maakte de finale zelfs emotioneel geladen. Elke fan ziet de Jedi Meester natuurlijk graag terugkeren in The Return of the Jedi. In deze special die op 25 augustus exclusief in première gaat via jouw Disney Plus Belgie abonnement, zie je precies welke technieken Disney heeft gebruikt om Luke terug te brengen op het witte doek. 

Exclusief kijkje achter de schermen

In deze making of zie je nooit vertoonde beelden en kom je alles te maken over hoe het er tijdens The Mandalorian finale aan toe is gegaan. Je ziet welke geavanceerde technologieën werden gebruikt om de jonge Luke Skywalker aan het publiek te tonen. Ook ben je getuige van hoe de samenwerking met onder andere Mark Hamill tot stand kwam.

Disney Gallery: The Mandalorian op Disney Plus België

Mede om een treffende jonge versie van de Jedi Meester neer te kunnen zetten. Je voelt de spanningen en de verantwoordelijkheden van de makers tot op het bot. Het terugbrengen van Luke Skywalker had behoorlijk wat voeten in aarde. 

24 Emmy Award nominaties

Seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian is onlangs bekroond met maar liefst 24 Emmy nominaties. Onder meer in de categorie beste dramaserie. De nominaties zijn erkend en uitgegeven door de Televisie Academie. Vanaf 25 augustus kun je via jouw Disney+ genieten van deze heerlijke making of.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven