Disney maakt cast voor Hocus Pocus 2 officieel bekend

Disney maakt cast voor Hocus Pocus 2 officieel bekend
The Walt Disney Company / TMDB

Het is alweer even geleden dat we konden genieten van de heksen zussen Sanderson. Gelukkig is er een vervolg in de maak. Hocus Pocus 2 zal in 2022 te zien zijn via Disney+.

Het streaming platform heeft onlangs ook de cast voor de film officieel bekendgemaakt. Gaan Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler wederom aan de slag met toverdranken en boosaardige spreuken? Of kunnen we andere heksen verwachten?

Samenwerking tussen Fletcher en Shankman

De regie van de eerste Hocus Pocus film uit 1993 was in handen van Anne Fletcher. Adam Shankman is de regisseur voor de nieuwe release. Shankman heeft op dit moment ook zijn verantwoordelijkheden bij de film Enchanted. Fletcher neemt de honneurs voor hem waar. De regisseurs krijgen ook bijval van David Kirschner en Ralph Winter. De co-productie is in handen van Steven Haft. De opnames voor Hocus Pocus 2 starten dit najaar. 

Nieuwe Hocus Pocus met oude vertrouwde cast

Disney heeft de cast voor Hocus Pocus 2 onlangs officieel bekendgemaakt. Hoewel Shankman het jammer vindt het heksen trio niet te kunnen realiseren, zien we de oude cast dus wel terug.

De verhaallijn van Hocus Pocus 2 draait dus wederom om de 3 heksen met hun eeuwige honger naar kinderen. De vloek wordt wederom nieuw leven in geblazen door een groep vriendinnen. Hoe kunnen ze de oude vloek stoppen in deze moderne wereld? 

Magische film voor jong en oud

Fletcher laat weten wederom dankbaar te zijn om te mogen werken met de 3 bekende dames en de andere leden van de cast. Ze zegt ook dat Hocus Pocus 2 een echte familiefilm wordt zoals we dat gewend zijn van Disney én deel 1 van de heksenfilm. De release staat gepland in 2022. Een exacte datum is nog niet bekend.

Bron: iMDB

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven