Ook Danny DeVito te zien in The Haunted Mansion remake

Ook Danny DeVito te zien in “The Haunted Mansion” remake
Featureflash

Danny DeVito is terug! Binnenkort is de gevierde acteur te zien in de remake van Disney’s Haunted Mansion. Voor wie wel eens in Disneyland is geweest, een feest van herkenning. Het verhaal van The Haunted Mansion is namelijk gebaseerd op de gelijknamige attractie.

Een spookachtig verhaal voor de hele familie

Wanneer de remake te zien is via Disney Plus is nog niet bekend. De opnames en productie zijn nog maar net van start gegaan. Wat we al wel weten is dat we naast Danny DeVito ook kunnen genieten van acteertalenten Owen Wilson, Tiffany Haddish en LaKeith Stanfield. 

The Haunted Mansion remake wordt geregisseerd door Justin Simien. Deze regisseur kennen we al van producties zoals Dear White People. De productie is in handen van Nick Reynold, Jonathan Eirich en Dan Lin. Deze laatste 2 producenten kennen we ook van kaskrakers zoals Disney’s Aladdin. Dat belooft dus een succes te worden. 

Katie Dippold’s script voor de remake wordt angstvallig geheim gehouden. In grote lijnen volgt de productie een verhaallijn waarin een moeder en haar kind een spookachtig huis ontdekken. Samen met anderen moet er een mysterie worden opgelost. Danny DeVito komt in beeld als professor die wel heel zeker is van zijn kennis. Lost dit de spooky puzzel op?

Nog meer Danny DeVito nieuws

De komiek DeVito zagen we het laatst actief in Jumani uit 2019. Eerder al vermaakte hij de kijkers met hitfilms zoals Batman Returns, Twins en Romancing the Stone. Ook heeft de acteur in talloze succesvolle series gespeeld uit de jaren ‘70. Er is meer DeVito nieuws!

Triplets dient zich namelijk deze winter aan. Mits er een distributeur kan worden aangesteld voor het vervolg op de film Twins. Daarvoor gaat Danny wederom samen aan de slag met niemand minder dan Arnold Schwarzenegger. Ook regisseur Ivan Reitman levert zijn bijdrage. Om Triplets compleet te maken, heeft ook Tracy Morgan zich bij de cast gevoegd.

Bron: THR

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven