Is Cruella de beste reboot van Disney films sinds jaren?

Is Cruella de beste reboot van Disney films sinds jaren?

De film Cruella is ontzettend goed ontvangen. Zowel door de critici als het publiek. We mogen dan ook gerust stellen dat deze reboot van de Disney klassieker “101 Dalmatiërs” een succes is.

Cruella de Vil kennen we natuurlijk allemaal als meedogenloze schurk uit Disney’s 101 Dalmatiërs. De nieuwste reboot vertelt het verhaal over Estella. Fenomenaal neergezet door Emma Stone. Haar kennen we vooral van kaskrakers als La La Land.

Disney’s Cruella begint in de tienerjaren van het gelijknamige personage. Als de creatieve en pientere Estella, probeert ze een carrière op te bouwen als modeontwerpster. Om zich een weg te kunnen banen naar de top, laat ze zich omringen door schurken en dieven.

Haar bijzondere creaties vallen op. Zeker bij Barones von Hellman. Een geweldige bijrol die geloofwaardig wordt neergezet door Emma Thompson. De hooghartige Barones moedigt Estella aan om het slechtste in zichzelf naar boven te halen. Zo verandert ze van ambitieuze modeontwerpster naar de wraakzuchtige Cruella, met alle spannende momenten van dien.

Is Cruella op Disney Plus Belgie de moeite van het kijken waard?

Ja! Voor zowel jong als oud is Cruella een film die je eigenlijk niet mag missen. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet, want vanaf 27 augustus kun je hem gratis bekijken met jouw Disney+ abonnement. Zo vaak als jij dat wilt. Alleen, met het hele gezin of met vrienden.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven