De comedy Free Guy bekijk je vanaf nu op Disney Plus!

De comedy Free Guy bekijk je vanaf nu op Disney Plus!
20th Century Studios

Ben je een liefhebber van comedy? Dan hebben we goed nieuws! Free Guy van 20th Century Studios kun je namelijk vanaf nu exclusief bekijken via Disney Plus. Deze heerlijke film is een aanrader voor het hele gezin. Zet die bak met popcorn dus maar alvast klaar. 

Free Guy heeft een ijzersterke cast én productie

De waanzinnige cast van Free Guy is haast al direct een reden voor overbelaste lachspieren. De hoofdrol is namelijk weggelegd voor niemand minder dan Ryan Reynolds. 

Hij is tevens verantwoordelijk voor de productie. Je ziet ook Lel Rel Howery, Taika Waititi en Joe Keery schitteren op het witte doek. Evenals Utkarsh Ambudkar en Jodie Comer. 

De regie is in handen van Shawn Levy. Free Guy is gebaseerd op een scenario dat is bedacht door Zak Penn en Matt Lieberman. Riley McGrath en Dan Levine zijn verantwoordelijk voor de eindproductie van deze Disney+ comedy film Free Guy. 

Free Guy is de held van zijn eigen verhaal in deze heerlijke film

Deze comedy neemt je mee in het leven van een bankmedewerker. Na verloop van tijd merkt hij op dat hij onderdeel uitmaakt van een videospelletje. Dat brengt hem op het idee om zelf de superheld te worden van zijn eigen verhaal. Nu grenzen steeds meer vervagen of oplossen in het niets, besluit hij de wereld te redden op zijn eigen unieke manier. 

Free Guy is al vanaf 29 september te zien op streamingdienst Disney Plus. Heb je deze release eventjes gemist? Maak dan vanavond nog een plekje vrij voor de televisie. Vergeet vooral niet om samen met vrienden of familie te kijken. Lachen is namelijk een garantie!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven