Ook ‘Onward’ vervroegd op Disney Plus aangekondigd

Opnieuw een mega spectaculaire aankondiging van Disney. Ook de nieuwe Disney/Pixar film Onward is vervroegd op Disney Plus aangekondigd, maar vooralsnog alleen in Amerika. Vanaf vrijdag 3 april kunnen Amerikanen al gaan genieten van de bijzondere avonturen van de elfenbroers broers Ian en Barley Lightfoot.

“Hoewel we ernaar uitkijken dat iedereen binnenkort weer van onze films op het grote doek kan genieten, zijn we gezien de huidige omstandigheden, verheugd om deze leuke, avontuurlijke film vroegtijdig op digitale platforms uit te brengen zodat iedereen vanuit hun eigen huis kan genieten”, aldus Dan Scaldon, de regisseur van Onward.

Hoe zit het dan met België?

Wij belgen moeten dus nog even wachten. Disney kon niet aan Streamlab bevestigen dat Onward in april ook in België te zien zal zijn. Maar het ligt voor de hand, zeker na de eerdere komst van Frozen 2 en de huidige coronacrisis die een enorme hoeveelheid aan thuiszitters oplevert, dat ook Onward snel (in ieder geval eerder) op Disney Plus in België te streamen is.

Onward draait sinds 4 maart in de Belgische bioscopen en zou normaliter pas rond september op Disney Plus verschijnen. De film wordt dus maar liefst 7 maanden eerder op de dienst verwacht.

Disney Plus als de perfecte troef

De Disney filmproducties liggen volledig stil, de themaparken zijn gesloten, de merchandise stores zijn uitgestorven en alle bioscopen zijn gesloten. Een groot deel van de inkomstenstroom van het mediabedrijf staan daardoor stil. Disney Plus is voor Disney daarom dus nu de perfecte troef om in te zetten en in te investeren. Hier wordt dan ook maximaal op ingezet door de animatiefilms Frozen 2 en Onward eerder naar Disney Plus te halen.

Plot van Onward

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven