Book of Boba Fett zal veel Star Wars vragen beantwoorden

Book of Boba Fett zal veel Star Wars vragen beantwoorden
Lucasfilm / TMDB

Zit je als Star Wars fan met een aantal onbeantwoorde vragen? Dan moet je volgens Temuera Morrison zeker kijken naar The Book of Boba Fett. De serie kun je vanaf 29 december streamen. Dat doe je natuurlijk met jouw Disney+ België abonnement

Boba Fett leeft!

Temuera Morrison heeft al laten weten dat verschillende Star Wars vragen beantwoord zullen worden in The Book of Boba Fett. De nieuwe Disney Plus serie is een spin-off van The Mandalorian. Het verhaal wordt opgepakt na de gebeurtenissen van seizoen 2.

In deze episode werd het duidelijk dat Boba Fett nog in leven is. Samen met Fennec betreedt hij de onderwereld van het heelal. Klaar om het oude eigendom van Jabba the Hutt over te nemen. Het personage Fennec wordt gespeeld door Ming-Na Wen.

Filoni, Favreau en Rodriguez

The Book of Boba Fett is geregisseerd door Dave Filoni, Jon Favreau en Robert Rodriguez. Bekende namen die we al eerdere tegen zijn gekomen bij The Mandalorian. Temuera Morrison gaf onlangs een exclusief interview aan SFX Magazine. Tijdens het gesprek liet de Star Wars ster al doorschemeren dat de serie behoorlijk wat vragen zal beantwoorden.

“Er zullen zeker vragen worden beantwoord. Dat kan heel lang duren, maar kan ook binnen een paar korte zinnen worden gegeven. Er zijn inderdaad een hoop gaten te vullen.”

Dit antwoord kwam nadat de interviewer vroeg waar Boba verbleef na zijn dood in Return to the Jedi tot aan zijn comeback in The Mandalorian. Hoe overleefde Boba Fett precies en hoe is hij herstelt? Morrison bevestigd dat de vragen die worden beantwoord in The Book of Boba Fett opzienbarend zullen zijn. De laatste trailer heeft al iets van het antwoord onthult.

Tusken Raiders

Boba Fett heeft naar alle waarschijnlijkheid kunnen herstellen nadat hij in een bacta tank verbleef. Uiteraard gered door Tusken Raiders. Star Wars fans hebben nog veel meer vragen. Zeker nadat in seizoen 1 van The Mandalorian hints werden gegeven.

De hints doelde op de terugkeer van Boba Fett. Hoe dan ook is The Book of Boba Fett de moeite van het kijken waard. Voor de antwoorden, maar zeker voor de geweldige verhaallijn. Heb je een Disney+ abonnement? Dan kun je wekelijks genieten van een nieuwe aflevering.

Bron: SFX

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven