Bekijk de officiële trailer van The Mandalorian Seizoen 2

Wachten duurt lang, maar wordt uiteindelijk ook beloont. De officiële trailer voor The Mandalorian Season 2 is namelijk gelanceerd. Je kunt seizoen 2 vanaf 30 oktober 2020 exclusief bekijken op Disney Plus België! De lancering van The Mandalorian Seizoen 1 was een overweldigend succes. Mede omdat Disney deze serie gebruikte voor de aankondiging van de streamingdienst én om een vliegende start te kunnen maken.

Dat is uiteindelijk gelukt. Dat betekent echter niet dat Disney en Lucasfilm in de tussentijd stil hebben gezeten. Sterker nog, er is zo snel mogelijk gestart met het maken van een nieuw seizoen, The Mandalorian Seizoen 2. Hoewel Disney Plus België abonnees nog tot 30 oktober 2020 geduld moeten hebben voor het bekijken van de real-action serie, kunnen we nu alvast genieten van de veelbelovende trailer.

Officiële trailer van The Mandalorian 2 geeft meer duidelijkheid over de verhaallijn

Tot nu toe was er nog niet veel bekend over de mogelijke verhaallijn van het nieuwe seizoen. Gelukkig zijn we dat inmiddels gewend van Star Wars releases. Her en der werden er wel nieuwtjes losgelaten, maar nog steeds niet genoeg om een beeld te kunnen vormen. De officiële trailer geeft wél meer duidelijkheid. Zo worden Moff Gideon, Ahsoka Tano en Boba Fett (wederom) met open armen ontvangen.

Ook Pedro Pascal zien we terug als Baby Yoda. Ook Gina Carano (Cara Dune) heeft haar plaats naast Carl Weathers (Moff) wederom veilig te stellen. Leuk weetje is dat Carl Weathers zijn talent ook op een andere manier heeft toegepast tijdens de opnames van The Mandalorian 2. Namelijk achter de camera én in de regisseursstoel. Hij nam de regie van 1 aflevering voor zijn rekening.

Als het aankomt op de regie en productie, vinden we ook vertrouwde namen terug zoals Filoni en Favreau. Nieuwelingen in het team van uitvoerend producenten en regisseurs zijn Peyton Reed van onder andere Ant-man and the wasp. Ook Robert Rodriguez is toegevoegd aan deze lijst. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de film From dusk till dawn.

Is er nog meer Star Wars nieuws op komst?

Jazeker. Disney én Lucasfilm hebben nog een aantal ideeën op de plank liggen én er zijn tal van series en shows in de maak. Voorbeelden van series zijn Rogue One en Obi-Wan Kenobi. De release datums zijn echter nog niet bekend. Hoewel The Mandalorian Seizoen 2 vanaf 30 oktober te zien is bij Disney Plus België, is ook een 3e seizoen alweer in de maak. We kunnen niet wachten!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven