Baymax staat gepland voor de zomer van 2022

Baymax staat gepland voor de zomer van 2022
The Walt Disney Company – TMDB

De officiële trailer van Baymax! is zojuist vrijgegeven door Disney+. De serie is een spin-off van Big Hero 6 die je in de zomer van 2022 kunt bekijken via de streamingdienst.  

Spin-off serie in plaats van een film

De officiële trailer kun je natuurlijk nu al bekijken. De vroege release is een cadeautje ter ere van Disney+ Day. Baymax! won eerder al een Academy Award. De animatiefilm liet de Disney Plus kassa met een opbrengst van maar liefst 650 miljoen dollar al eerder flink rinkelen.

Nu is er gekozen voor een spin-off serie in plaats van een film. Natuurlijk wel gebaseerd op de gelijknamige Marvel strips. De officiële trailer bekijk je hier. 

Filmdebuut van Baymax dateert uit 2014

Baymax! maakte zijn filmdebuut in 2014. De serie heeft was actief van 2017 tot en met 2021. De film vertelt het verhaal van Hiro Hamada. Een wonderkind dat Baymax terug tot leven brengt. Eerder was Baymax vooral actief als mantelzorger voor Hiro’s broer. Om wraak te nemen voor zijn dood, spant het tweetal en een groep robotica specialisten samen. 

Academy Award winning regisseur

In de nieuwe spin-off heeft Baymax een andere taak. Hij moet de inwoners van Fransokyo helpen. Meer ontwikkelingen kun je zien in de officiële Baymax trailer hierboven. De serie die vanaf de zomer van 2022 te zien is, is geregisseerd door Don Hall. 

Hij was ook verantwoordelijk voor Big Hero 6. Academy Award winnaar Hall kennen we natuurlijk ook van zijn regeerwerk in Raya and the Last Dragon. Welke acteurs de stemmen van de serie op zich gaan nemen moet nog bekend worden gemaakt. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven