Bekijk de zenuwslopende serie Baghdad Central vanaf 18 augustus

Bekijk de zenuwslopende serie Baghdad Central vanaf 18 augustus

Er ligt weer een heerlijke thriller serie van Britse komaf op de planken. Baghdad Central kun je vanaf 18 augustus exclusief streamen via Disney Plus België. Deze Britse crimi grijpt je naar de keel en laat je niet zomaar los. Tijd voor een avond binge watchen dus!

Baghdad Central is groots, indrukwekkend en bovenal zenuwslopend spannend. Deze serie uit 2020 is geschreven door Stephen Butchard. Baghdad Central is geregisseerd door Alice Troughton. Kate Harwood is verantwoordelijk als uitvoerend producent. Het verhaal is gebaseerd op een in 2014 uitgebracht boek van schrijver Elliott Colla.

In Baghdad Central ga je terug naar 2003. Om precies te zijn na de periode direct na de afzetten van dictator Saddam Hoessein. Wanneer oud agent Muhsin al-Khafaji alles is verloren en hopeloos op zoek is naar zijn dochter, wordt hij door de Britten gerekruteerd.

Dit gebeurd nadat de Amerikanen hem gevangen nemen en martelen. Voor het Britse leger wordt Al-Khafaji wederom aan het werk gezet als agent. Dit keer wordt hij binnen de “Green Zone” geplaatst. Deze spannende serie kun je vanaf 18 augustus streamen via Disney+.

Een heerlijke Britse serie die je gewoonweg niet mag missen

De sterke cast en het plot van de serie maken deze Disney Plus België release meer dan de moeite van het kijken waard. Hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Waleed Zuaiter, Leem Lubany, Clara Khoury en Bertie Carvel. Baghdad Central is een echte must see!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven