Durf jij te kijken? Antlers stream je vanaf 5 januari op Disney Plus

Durf jij te kijken? Antlers stream je vanaf 5 januari op Disney Plus
20th Century Studios

Geloof jij niet in angstaanjagende monsters? Antlers geeft je alle reden om dat wél te doen. Deze bloedstollende film stream je vanaf 5 januari met jouw Disney+ België abonnement.

Nachtmerrie materiaal

Antlers is een productie van Fox Searchlight. De regie van deze monsterlijke film ligt in handen van Scott Cooper. We kennen hem ook van Crazy Heart en Black Mass. Ook Guillermo del Toro heeft zijn medewerking verleent. Dat deed hij al eerder aan producties als Pan’s Labyrinth en The Shape of Water. Ook deze keer lijkt del Toro zijn stempel te drukken. 

Nieuwste officiële trailer

De nieuwste officiële trailer van Antlers geeft je een goed beeld van hoe de film zal verlopen. Waar eerdere trailers nogal verhullend waren, laten deze beelden zien waarom je Antlers écht moet zien. Al dan niet met een kussen voor je ogen. De nieuwste en laatste officiële Antlers trailer kun je hier bekijken.

Mythen en legenden

Heb jij altijd gelooft in het bestaan van mythen en legenden? Of is er een twijfel? Antlers geeft antwoord op jouw ergste nachtmerries. In de trailer zie je hoe een tienerjongen Lucas een huisje ontdekt in het bos. Gehuld in mist en overschaduwd door angstaanjagende bomen. Dat het geen gezellige gezinswoning is, zie je in één oogopslag.

Dat weten ook de lerares en haar broer uit het dorp. Ook weten ze dat Lucas iets achterhoudt dat iedereen in gevaar kan brengen. Als er later een half lichaam wordt gevonden, gaan de plaatselijke hulpdiensten op onderzoek uit. Dit kan een mens of dier niet hebben aangericht. Maar wat dan wel? Als je goed oplet laat de trailer kleine flitsen van het monster zien. Alleen deze beelden geven je al genoeg reden om te huiveren.

Bloedstollend goede cast 

Regisseur Cooper begeeft zich met Antlers voor het eerst in de wereld van horror te begeven. En als we de trailer mogen geloven doet hij dat niet zonder succes. Wel heeft Scott Cooper al meerdere duistere creaties op zijn naam staan. Zoals Out of the Furnace.

Antlers heeft een bloedstollend goede cast
20th Century Studios

Heb je een Disney Plus abonnement? Dan kun je vanaf 5 januari gaan griezelen met Antlers, maar ook genieten van een goede cast. Deze bestaat onder andere uit Keri Russell Jeremy T. Thomas en Jesse Plemons. Het verhaal van Antlers is geschreven door Scott Cooper, Nick Antosca en C. Henry Chaisson.

Fox of Disney?

Eigenlijk is Antlers een technische productie van Disney. Toch mag Fox Searchlights zich de eigenaar noemen van de productie. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de fusie van 2021. Wanneer Antlers zijn verwachtingen waar kan maken, hopen we zeker nog meer films te mogen ontvangen van deze combinatie.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven