Anime Over the Sky vanaf nu te zien op Crunchyroll 

Anime “Over the Sky” vanaf nu te zien op Crunchyroll
Crunchyroll / TMDB

Anime film Over the Sky is vanaf nu te streamen via Crunchyroll. Dat kan in verschillende landen. Waaronder natuurlijk ook België en Nederland. Over the Sky maakte zijn debuut in het najaar van 2020. Mio en Arata zijn de sleutelfiguren in deze fantasy film voor volwassenen. 

Stemmen van Yōko Hinageshi en Kamen Rider 

De jeugdliefde tussen beiden is echter nooit uitgesproken. Tot op het moment dat de jeugdvrienden onenigheid krijgen. Wanneer Mio de vriendschap met Arata weer wil herstellen, krijgt ze een ongeluk die haar in een nieuwe wereld doet belanden. 

De rol van Mio wordt vertolkt door Yōko Hinageshi. Kamen Rider kruipt in de huid van Arata Kishimo. Andere stemmen worden vertegenwoordigd door Saori Hayami als Kiku-Chan en Yui Ogura als Madoka. De stem van Kōichi wordt ingesproken door Yamadera en Ikue Ōtani. Hij is Mio’s gids waarin ze de voor haar nieuwe wereld moet leren kennen. 

Shunkan Dramatic

De regie van Over the Sky is in handen van Yoshinobu Sena. Hij is tevens scriptschrijver. De film betreft het anime debuut van de regisseur. De productie is verzorgd door Digital Network Animation. Zowel Rabbit House en Elephant House zijn verantwoordelijk voor de distributie.

De publicatie valt onder de verantwoordelijkheid van Kadokawa. De themesong van deze fantasy film voor volwassenen Shunkan Dramatic, is afkomstig van de band Saji.

Bron: Crunchyroll 

Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven