American Dad seizoen 17 eindelijk op Disney+

American Dad seizoen 17 vanaf morgen eindelijk op Disney+
Fox

Vanaf 5 januari is het zo ver! Dan kun je op Disney Plus genieten van American Dad seizoen 17. Dit seizoen ligt de creatieve productie vooral in handen van Matt Barker. Hij neemt het stokje over van Seth MacFarlane. Natuurlijk blijft de vader van “Family Guy” zich wel bemoeien met de verhaallijn van de Smith’s. Wat kunnen we verwachten van seizoen 17? 

Van matige kwaliteit naar publiekslieveling

American Dad én de familie Smith zijn niet altijd zo populair geweest als nu. Het eerste seizoen dateert uit 2005 en werd niet bepaalt met open armen ontvangen. Dat was tevens zo voor de seizoenen die volgde. Toch werd de serie na verloop van tijd steeds beter van kwaliteit. Het heeft eigenlijk flink wat afleveringen geduurd voordat American Dad en de familie Smith wél uitgroeide tot publiekslievelingen. 

Een heerlijke cast mét bekende gasten

Seizoen 17 van American Dad bestaat uit maar liefst 16 afleveringen. In de animatie kunnen we genieten van een selecte groep bekende stemmen. Zo neemt Seth MacFarlane zelf de stemmen van zowel agent Stan als alien Roger voor zijn rekening. Francine Smith draagt de stem van Wendy Schaal. Rachel MacFarlane zorgt ervoor dat de tegendraadse dochter Hayley van zich laat horen. Scott Grimes spreekt de stem van zoon Steve Smith in. 

De familie Smith heeft uiteraard ook een vis met de naam Klaus die een stem moet krijgen. Deze rol wordt met glans vervuld door Dee Bradley Baker. In seizoen 17 gaan we ook weer flink wat andere bekende gast stemmen horen. Onder andere van Jane Lynch, The Weeknd en Criss Angel. Ook Bill Nye, Craig Robinson en Ron Perlman zijn te gast bij American Dad. 

Wat kunnen we verwachten?

We doen niets liever dan nu al speculeren over de verhaallijn van seizoen 17. Natuurlijk blijven we de familie Smith en in het bijzonder de republikeinse agent Stan volgen in Langley Falls. Dan zijn er natuurlijk ook nog de bijdehante Klaus met een Duits accent én een rokende en drinkende alien die boos is omdat hij niet in de openbaarheid mag treden. 

Een nieuw seizoen van American Dad op Disney Plus

We mogen er ook in het nieuwe seizoen vanuit gaan dat de show snel, slim en van hoge kwaliteit blijft. We zullen getuige zijn van diverse wereldproblemen die de familie Smith op hun eigen bijzondere wijze probeert op te lossen. Met een vleugje sarcasme uiteraard. American Dad seizoen 17 kijk je vanaf 5 januari met jouw Disney Plus België abonnement

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven