Aflevering 1 & 2 van Hawkeye op 24 november in première

Aflevering 1 & 2 van “Hawkeye” beiden op 24 november in première
Marvel Studios / TMDB

Goed nieuws voor de Marvel fans onder ons. De serie Hawkeye gaat op 24 november in première op Disney Plus. Marvel heeft laten weten dat zowel aflevering 1 als 2 direct te streamen zullen zijn. Het slot van de zesdelige serie zal te zien zijn rond de feestdagen in december. In ieder geval voor dat de kerstdagen van start gaan.

De officiële trailer van Disney’s Hawkeye

De rol van Hawkeye wordt in de serie vertolkt door Clint Barton. Naast andere castleden zoals Zahn McClarnon, Tony Dalton en Fra Fee, kruipt Hailee Steinfeld, zoals al lang van tevoren bekendgemaakt, in het personage van Kate Bishop. Bekijk de officiële trailer van Hawkeye hier.

De serie voegt zich als laatste in het rijtje van Disney Originals. Eerder al konden we genieten van releases zoals The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Ook Loki werd goed ontvangen door Marvel fans, maar zeker ook door criticasters.

Nog meer goed nieuws voor Marvel-o-holics in 2022

Het is nog even spannend of ook Julia Louis Dreyfus haar opwachting maakt als slechterik. Hoewel het in de lijn der verwachting ligt dat Contessa Valentina Allegra de Fontaine is opgenomen in het script, is dat nog niet zeker. Even wachten tot 24 november dus.

En je komt er meteen lekker in op de 24e. Zeker omdat er direct 2 afleveringen beschikbaar zijn. Net zoals dat het geval was bij de premiere van WandaVision. En ja, er is nog meer goed nieuws voor de “Marvel-o-holics” onder ons. Voor volgend jaar ligt er namelijk nog meer nieuws op de planken. Zoals She-Hulk en Secret Invasion om maar iets te noemen.

Bron: Disney+

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven