3 nieuwe Sparkshorts vanaf september exclusief te zien op Disney+

3 nieuwe Sparkshorts vanaf september exclusief te zien op Disney Plus

Disney Plus heeft officieel haar plannen onthuld voor een nieuwe line-up van het SparkShorts-programma van Pixar Animation Studios. In september kunnen we dan ook deze titels verwachten in België.

Vanaf september kun je met jouw Disney Plus België abonnement exclusief genieten van het Sparkshorts programma. Met onder andere “Nona”, “Twenty Something” en de lange documentaire “A Spark Story”. Een heerlijke productie van Pixar én Supper Club.

Documentaire A Spark Story: uniek kijkje achter de schermen van deze shorts

De documentaire A Spark Story neemt je mee achter de schermen. Je mist niets van het gehele filmproces. In de lange docu zie je hoe er binnen een tijd van 6 maanden een team wordt samengesteld die bereidt is om aan de hand van creativiteit en ervaring een prachtige korte animatiefilm te produceren.

Regels zijn er vrijwel niet. Elke creatieve geest krijgt zo goed als de vrije hand, wat natuurlijk prachtige verhaallijnen en beelden oplevert. Je volgt onder andere de werkwijze van regisseurs en makers Corbin (Soul) en Louis Gonzales. Vanaf 24 september 2021 kun je via Disney Plus genieten van A Spark Story.

Sparkshort Twenty Something van Aphton Corbin

Sparkshort Twenty Something van Aphton Corbin

Zorg ervoor dat je aankomende september toegang hebt tot Disney+ België met jouw abonnement. Vanaf 10 september kun je namelijk genieten van onder andere de Sparkshort Twenty Something van Aphton Corbin. Twenty Something is een geïllustreerde animatie. De met de hand getekende beelden beginnen letterlijk en figuurlijk hun eigen leven te vormen op het doek.

Het hoofdkarakter van deze short Gia, heeft een persoonlijke band met Corbin. Zij staat namelijk voor zijn eigen angsten en visies op het leven. Ook de onzekerheden die de weg van kind zijn naar volwassen worden met zich meeneemt, zijn herkenbaar en waar.

Sparkshort Nona vanaf 17 september beschikbaar

Sparkshort Nona vanaf 17 september beschikbaar

Ook Gonzales heeft zijn eigen ervaringen meegenomen in het samenstellen van Nona. De korte animatie vertelt eigenlijk het verhaal van zijn oma. Wanneer grootmoeder vrije tijd maakt voor het kijken naar haar favoriete serie, wordt de ontspanning bruut verstoord door bezoek. Haar kleindochter Renee wil spelen, terwijl oma Nona liever televisie wil kijken.

Kan Nona de aandacht verdelen en hoe pakt ze dit aan? Een geweldige meting volgt. Tussen wilskracht, liefde en het sluiten van compromissen zoals sterke vrouwen dat doen. Deze Sparkshort is geproduceerd door Courtney Casper Kent.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven