Dé 3 beste Netflix series om je weekend goed mee te beginnen | Week 42 (2021)

Dé 3 beste Netflix series om je weekend goed mee te beginnen | Week 42 (2021)
Netflix / TMDB

Ben je een groot fan van bingewatchen? Met deze Netflix series moet dat zeker lukken. We hebben de 3 beste alvast voor je geselecteerd. Dat maakt kiezen uit al het aanbod een stuk eenvoudiger. Deze toplijst bevat zowel drama, romantiek als ijzingwekkende spanning. 

In het weekend van week 42 is er weer genoeg te zien op Netflix. Reden genoeg dus om wat avonden vrij te plannen in jouw agenda. Wil je niets missen van de beste series van dit moment? Neem de onderstaande top 3 dan goed in je op en begint direct met kijken. 

1. You

Wanneer de knappe boekhandel exploitant Joe zijn oog laat vallen op een knappe schrijfster, lijkt de romance in eerste instantie te mooi om waar te zijn. De charmante Joe neemt geen halve maatregelen om te krijgen én houden wat hij wenst. De ideale schoonzoon veranderd daardoor al snel in een gevaarlijke en nietsontziende stalker. Een geweldige en meeslepende Netflix serie, gebaseerd op de novels van Caroline Kepnes. 

2. Squid Game

Squid Game is een Netflix serie die eigenlijk geen introductie meer behoeft. Zoveel is er al gezegd en geschreven over deze release. Dit is een serie die je gewoonweg gezien moét hebben. Je ziet hoe kansarme mensen een uitnodiging ontvangen voor het spelen van spellen uit hun kindertijd. De prijs die ze daarmee kunnen winnen is het antwoord op de problemen die ze hebben. Hoewel het winnen van de opdrachten kinderlijk eenvoudig lijkt, zetten de deelnemers letterlijk hun leven op het spel.

3. My Name

My Name is een serie die zich halverwege de 19e eeuw afspeelt in het zuiden van Italië. Je ziet hoe een gehuwde en plichtsgetrouwe dame door een goede reden op de vlucht moet slaan. De vlucht verandert haar van burgerlijke echtgenote in een nietsontziende bendeleider. Ze is uit op wraak nadat haar vader is vermoord. Daarvoor legt ze haar lot en vertrouwen in handen van een maffiabaas en doet ze haar intrede bij de politie. 

Welke Netflix serie trekt jouw aandacht?

Deze week staan de beste Netflix series in het teken van spanning en drama. Laat je lekker meeslepen, want er is meer dan voldoende te zien. Kies voor de hitserie Squid Game of verlies je in het verhaal van My Name. Ben je meer een liefhebber van thrillers? 

Dan mag je You zeker niet overslaan. Naast series heeft de streamingdienst deze week ook een geweldig top 3 met films. Zoals bijvoorbeeld Night Teeth of Dave Chappelle: The Closer. De beste plek op de zetel is deze week in ieder geval gereserveerd voor jou. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven