Dé 3 beste Netflix films om je weekend goed mee te beginnen | Week 42 (2021)

Dé 3 beste Netflix films om je weekend goed mee te beginnen | Week 42 (2021)
Netflix / TMDB

Ben je benieuwd naar welke films je in het weekend van week 42 kunt kijken? Wij hebben de 3 beste films van Netflix alvast voor je op een rij gezet. Jij hoeft je het aankomende weekend dus niet te vervelen. Deze top 3 bevat zowel spanning, drama als een flinke portie comedy. Voor ieder wat wils!

Heb je dit weekend wat minder zin om films te kijken? Ook daar hebben we aan gedacht. Voor de liefhebbers van series hebben we namelijk ook een top 3 met beste Netflix series samengesteld. Laat die herfststormen in week 42 dus maar lekker lang duren. 

1. De Slag om de Schelde

Dit weekend kun je via streamingdienst Netflix kijken naar De Slag om de Schelde. Een oorlogsdrama dat zich afspeelt in november van het jaar 1944. Walcheren staat onder water. Toch is het ondergelopen gebied het decor voor gevechten tussen de Duitsers en geallieerden. Tijdens deze film zie je hoe de wegen van verschillende personen zich kruisen. 

Een voor Duitsland vechtende jongen, een Zeeuws meisje uit het verzet en een Britse piloot worden gedwongen keuzes te maken. Keuzes die belangrijk zijn voor hun eigen vrijheid én die van anderen. Een spannend oorlogsdrama over keuzes, vrijheid en vriendschap. 

2. Night Teeth

Een nietsvermoedende taxichauffeur voert zijn baan vol plichtsgetrouw uit. Wanneer hij 2 beeldschone jonge dames in zijn taxi ontvangt en ze rondrijdt naar allerlei feestjes, kon hij niet vermoeden dat niets is wat het lijkt. Uiteindelijk moet de chauffeur vechten voor zijn leven. Night Teeth is een spannende vampierfilm thriller die zich afspeelt in Los Angeles.  Hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Debby Ryan en Lucy Fry.

3. Dave Chappelle: The Closer

Ben je wel toe aan een avondje lachen? Dan mag je Dave Chappelle: The Closer zeker niet missen. The Closer is opgenomen in Detroit en dient als afsluiting van Dave’s comedy specials. Chapelle wilt graag het één en ander toelichten. Hij wil zijn hart luchten en bovenal iets rechtzetten.Natuurlijk met een flinke dosis humor van deze briljante stand-up comedian. 

Thriller, comedy of oorlogsdrama?

Dit weekend is er dus volop te zien voor de de liefhebbers van meeslepende, ontroerende en komische films. Met de bovenstaande top 3 hoef je de zender dus niet van Netflix te halen. Bereid je voor op flink wat kramp in je kaken en kijk naar Dave Chappelle: The Closer. 

Omdat het bijna Halloween is, kun je natuurlijk ook heel goed uit de voeten met Night Teeth. Vergeet vooral de gordijnen niet dicht te doen en doe de deur op het nachtslot. Wil jij je laten meeslepen door een ontroerend oorlogsdrama? Kijk dan naar De Slag om de Schelde. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven